Onderwijs voor iedereen!

Bob Huiswerkbegeleiding is werkzaam vanuit zowel 'Buurtkamer Vrijenburg' (Barendrecht) als CSV Zwarte Pijl (Rotterdam). Voor de huiswerkbegeleiding ligt de focus voornamelijk op middelbare scholieren en leerlingen uit groep 7/8 van de basisschool. Echter zijn leerlingen van groep 2 al welkom voor individuele bijlessen.

 

De afgelopen jaren is er meer druk gekomen op de schoolprestaties. Mede hierdoor is het aanbod van particulier onderwijs aanzienlijk gegroeid. Wij zijn van mening dat iedere laag van de bevolking recht op extra begeleiding heeft. Daarom richten wij ons op de kinderen die wat minder te besteden hebben. Onze tarieven zijn zo opgebouwd dat het betaalbaar is voor een ieder. In tegenstelling tot andere particuliere aanbieders ligt de nadruk bij ons op maatschappelijke winst.

Wat we doen

U kunt bij ons terecht voor bijlessen, repetitiecursussen en huiswerkbegeleiding in de omgeving Rotterdam. Leerlingen kunnen meerdere keren per week bij ons langs voor extra hulp voor een relatief laag bedrag.

 

Ieder kind heeft recht op onderwijs. Ieder kind moet de kans krijgen om zijn/haar potentiële groei waar te kunnen maken. 

 

Ons team bestaat uit jonge HBO/WO-studenten die de middelbare school succesvol hebben afgerond en affiniteit hebben met het begeleiden van kinderen. Ons team heeft diverse achtergronden zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft en er veel informatie kan worden gedeeld over uiteenlopende onderwerpen.

Ons Logo

Het logo van Bob Huiswerkbegeleiding 

 

De spin verwijst naar Anansi. Anansi is een figuur die vaak voor komt in West-Afrikaanse/Surinaamse volksverhalen. Anansi is een wijze spin die anderen altijd te slim af is doordat hij zo intelligent is.

 

BOB verwijst naar Bob Marley. De visie van het bedrijf komt overeen met het gedachtegoed van Bob Marley, namelijk vrijheid en gelijkheid.

 

De kleuren van de spin verwijzen naar de Afrikaanse roots van het bedrijf.

 

Al met al,

 

BOB HUISWERKBEGELEIDING